6:30:48 PM

بازدید مدیرعامل بانک سینا از شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه؛ بررسی زمینه‌های توسعه همکاری با هلدینگ پایا سامان پارس

مدیرعامل بانک سینا با حضور در شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه، ضمن دیدار و گفت‌وگو با مدیرعامل هلدینگ پایا سامان پارس و مدیرعامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه، از ظرفیت‌های تولیدی، صنعتی و پروژه‌های توسعه‌ای این مجموعه بازدید کرد و بر تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه تأمین مالی طرح‌های صنعتی و زیرساختی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی هلدینگ پایا سامان پارس، دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا، به همراه هیأت همراه در جریان سفر به شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه، با مهندس شاهسواری مدیرعامل هلدینگ پایا سامان پارس و مهندس علمائی مدیرعامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این نشست، ظرفیت‌های صنعتی منطقه، پروژه‌های توسعه‌ای، نیازهای مالی واحدهای تولیدی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به شرایط کنونی اقتصاد کشور و ضرورت حمایت از تولید اظهار داشت: «در شرایطی که رشد تولید، حفظ اشتغال و افزایش بهره‌وری صنایع از مهم‌ترین الزامات توسعه اقتصادی کشور به شمار می‌رود، نقش نظام بانکی در تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی بیش از گذشته اهمیت یافته است.»
وی افزود: «بانک سینا با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های مالی و اعتباری خود، حمایت از بخش صنعت را در اولویت قرار داده و آمادگی دارد با ارائه خدمات تخصصی بانکی، زمینه تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای و افزایش توان تولید واحدهای صنعتی را فراهم کند.»
دکتر ابدالی، تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، پرداخت تسهیلات سرمایه‌گذاری، صدور ضمانت‌نامه‌های ریالی و ارزی، ارائه انواع خدمات اعتباری، تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای و گسترش همکاری با صنایع بزرگ کشور را از مهم‌ترین برنامه‌های بانک سینا در حمایت از بخش تولید عنوان کرد و افزود: «تعامل نزدیک با فعالان اقتصادی و شناخت دقیق نیازهای صنعت، زمینه ارائه خدمات مؤثرتر و تسهیل فرآیند تأمین مالی پروژه‌های صنعتی را فراهم خواهد کرد.»
در ادامه، مدیرعامل هلدینگ پایا سامان پارس و مدیرعامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه، با تشریح ظرفیت‌های تولیدی، پروژه‌های در دست اجرا، برنامه‌های توسعه‌ای، از جمله روند احداث نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی و نیازهای سرمایه‌گذاری منطقه، بر ضرورت گسترش همکاری با بانک سینا در حوزه تأمین مالی طرح‌های صنعتی، توسعه‌ای و زیرساختی تأکید کردند.
مدیرعامل بانک سینا سپس با حضور در بخش‌های مختلف شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه، از نزدیک در جریان روند فعالیت واحدهای تولیدی، ظرفیت‌های صنعتی و پروژه‌های توسعه‌ای این مجموعه قرار گرفت و بر استمرار تعامل و همکاری میان شبکه بانکی و بخش صنعت به‌منظور تحقق اهداف توسعه اقتصادی، افزایش تولید، توسعه سرمایه‌گذاری و تقویت زیرساخت‌های تولیدی کشور تأکید کرد.
در ادامه، دکتر ابدالی از محل احداث نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه بازدید کرد و این پروژه را یکی از طرح‌های راهبردی در توسعه زیرساخت‌های انرژی کشور دانست.
وی با اشاره به اهمیت تأمین پایدار برق برای استمرار فعالیت واحدهای صنعتی اظهار داشت: «امروز تأمین انرژی مطمئن، به‌ویژه برق، یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازهای رشد تولید و افزایش ظرفیت صنایع است و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر می‌تواند نقش مؤثری در کاهش محدودیت‌های تأمین برق، افزایش بهره‌وری، پایداری تولید و تحقق توسعه پایدار ایفا کند.»
مدیرعامل بانک سینا همچنین بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های مشترک در اجرای این پروژه تأکید کرد و گفت: «بانک سینا آمادگی دارد در چارچوب ضوابط و مقررات، از طریق همکاری‌های اعتباری ریالی و ارزی، تأمین مالی پروژه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی را مورد بررسی و حمایت قرار دهد تا اجرای این پروژه با سرعت بیشتری دنبال شده و زیرساخت‌های انرژی مورد نیاز صنایع منطقه تقویت شود.»